De snelste weg naar het beste resultaat!


Wij zijn Studio-Direct. Snel, doeltreffend en dus voordelig voor u. Wij bieden u de meest efficiënte manier om snel uw reclame-middelen vorm te geven, op te maken, te produceren en in huis te hebben. Wilt u dit zelf uitproberen? Een advertentie, folder, flyer, display, poster, showroom materialen, beletteringen, outstore signing, social afbeelding, online advertentie, en zelf complete websites.

Bel ons dan even op 013-5950902, en stel je vraag. Of mail je vraag naar info@studio-direct.nl. Wij streven er naar om u nog dezelfde dag antwoord te geven op uw vraag.

En voor uw gemak hebben we hieronder een formulier samengesteld, waarin u een concrete aanvraag kunt doen. U kunt daar ook uw foto’s en/of teksten uploaden zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Uw naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Omschrijving van uw vraag

Wat voor uiting wilt u laten maken?

Formaat en technische specificaties

De te gebruiken tekst voor de uiting (kopregel, introtekst, bodytekst en adressering)

De actie die in de uiting moet

Uw Referentienummer

Eventueel budget voor de order?

Gewenste opleverdatum

Uiterste Deadline leveren drukwerk

Upload uw beeld en/of tekstbestanden (jpg, png, eps, pdf, doc)Studio-Direct besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op deze site. Onjuistheden kunnen desondanks voorkomen. Studio-Direct is niet aansprakelijk voor schades als gevolg van onjuistheden. Evenmin is Studio-Direct aansprakelijk voor technische storingen of andere problemen, veroorzaakt door raadplegen van deze site.

Lees hier de algemene voorwaarden van Studio-Direct.

Lees hier onze privacy verklaring.

Contact


Plan-t | Unit 4.3
Burg. Stekelenburgplein 199, 5041 SC
T: 013 – 595 0902
M: 06 – 21 83 23 50
E: info@studio-direct.nl

Kamer van Koophandel
Tilburg 18031125

BTW nummer
NL006220812B01